Vores datters bryllup og syning af brudekjole.

Jeg har hele juni/juli ikke vist noget nyt her og det er ikke, fordi jeg har ligget på den lade side. Slutningen af maj og det meste af juni er gået med at sy brudekjole til vores datter. Det startede med en gul prøvemodel syet af to gamle gule lagner, tilretning på min datter, tilretning af mønsteret og endelig syning i det rigtige stof. Prøvning af kjolen ca 20.juni og finde ud af, hvor meget den skulle lægges op. Sidste prøvning efter oplægning og aflevering til datteren d.24.juli.

Brylluppet er afholdt d.10.august på Fyn.

Der er billeder nederst i slideshowet med prøvemodellen, kjolen bagpå og detaljer på brudekjolen.

OG hele juli er gået med at holde ferie med stort F, afslapning, arbejde og gæster flere gange

 

 

 

 

 

 

 

Lækker poncho i Lettlopi og Kid silk. Opskrift Charlotte Dremark, kan købes hos Garnudsalg.

Velkommen til mit kreative univers

Hej

Jeg hedder Dorte og er født i 1958. Jeg er uddannet lærer med stort linjefag i Håndarbejde. Jeg har altid været kreativ, men har i mange år ikke haft nok tid til alt det, jeg gerne vil lave. Nu har jeg tiden til det, da jeg er blevet førtidspensionist.

Jeg har brugt og bruger stadig strikning som stressbearbejdning.

Varerne i min webshop er uden porto, men kan også afhentes og betales kontant på min hjemmeadresse. Jeg har også Mobilepay.

Siden maj måned 2018 har jeg brugt meget tid på at Upcycle brugt skindtøj, så som jakker, frakker og bukser. De er blevet til de skønneste tasker, nogle solgt her andre via FB i gruppen Færdigt håndarbejde til salg.

OBS! Jeg har tilføjet en side i Menulinjen med gratis opskrifter. Der er en anvisning på en poncho strikket af to rektangler og et sjal i dominotern.

 

En lækker brun taske, hvor der også er toiletpung til.