Gratis opskrift

Under menupunktet Gratis opskrifter, finde du en hækleopskrift på holder til Sun Lolly is.

 

Gurli gris

 Så fik jeg hæklet Gurli gris til et af mine 4 børnebørn, lille Karoline på 2 år.

Hun blev mægtig glad for Durli giis, som hun siger, så den blev krammet, fik flere ture i en gynge, var ude at køre i anhængeren på hendes scooter osv.

Opskriften er gratis til eget brug hos rikkelyngholm.com :-) Der er også opskrift på faren og moren, samt Gustav gris :-)

 

 

 

 

En lækker bluse til mig selv, strikket i Cashmere og en tynd følgetråd. Opskriften er fra et tillæg til Hendes Verden, hvor det var kabler, som jeg har lavet om til am snoninger :-)


Velkommen til mit kreative univers

Hej

Jeg hedder Dorte og er født i 1958. Jeg er uddannet lærer med stort linjefag i Håndarbejde. Jeg har altid været kreativ, men har i mange år ikke haft nok tid til alt det, jeg gerne vil lave. Nu har jeg tiden til det, da jeg er blevet førtidspensionist.

Jeg har brugt og bruger stadig strikning til stressbearbejdning.

Varerne i min webshop er uden porto, men kan også afhentes og betales kontant på min hjemmeadresse. Jeg har også Mobilepay.

Siden maj måned 2018 har jeg brugt meget tid på at Upcycle brugt skindtøj, så som jakker, frakker og bukser. De er blevet til de skønneste tasker, nogle solgt her andre via FB i gruppen Færdigt håndarbejde til salg.

 

 

En kjole til mit barnebarn lille Karoline på 2 år.